Reconeixement RSE

l

Admin

02/12/2014

Creatics RSE 2014

El passat 20 de novembre, al Centre de Congressos del Tecnocampus, en l’esdeveniment la nit dels emprenedors. L‘Institut de Promoció Economica de l’Ajuntament de Mataró, presidit per l’alcade Joan Mora, va fer entrega dels premis a la innovació i l’emprenedoria, així com el reconeixement a les empreses i entitats del territori que s’han distingit per les seves bones pràctiques en matèria de RSE.

Aquest reconeixement premia a ATEGA Instal·lacions S.L.L, pel treball en el desenvolupament del nostre codi ètic, així com la nostra trajectòria de 15 anys actuacions i compromisos recollits en el nostre Pla de Responsabilitat Social Empresarial.

És la nostra contribució, juntament amb la resta d’empreses que també van obtenir el guardó, a fer de Mataró una ciutat de valors, mitjançant el nostre compromís amb la societat, clients, proveïdors, treballadors/es, competència i medi ambient.

Atega RSC foto empresas edited
Foto de grup de les empreses guardonades

Quines han estat les nostres actuacions en matèria RSE.

En ATEGA Instal·lacions S.L.L. com empresa instal·ladora, busquem anar més enllà d’obtenir únicament beneficis econòmics, treballem per a  que la nostra actitud estigui d’acord amb les necessitats que requereix la societat i el medi ambient. Això no ha permès ser reconeguda en el nostre entorn com una empresa instal·ladora de confiança

En l’actualitat, on sembla que l’única forma de competir és en preu i amb un fort increment de l’economia submergida, l’intrusisme i la competència deslleial, en el sector de les instal·lacions elèctriques, lampisteria, calefacció, climatització i energies renovables principalment solar tèrmica i fotovoltaica, en ATEGA Instal·lacions S.L.L. creiem que la millor manera de diferenciar-nos en el mercat, és des de la perspectiva d’innovació en valor. Veure presentació


Salutacions de l’equip d’ATEGA Instal·lacions S.L.L.

Entradas relacionadas

Comentarios

0 comentarios

Noticias

Nos gustaría informarte de vez en cuando de lo que hacemos, ¡sin ser pesados!